افسوس بایرن از پیوستن دمبله به بارسلونا
رئیس اجرایی بایرن مونیخ بعد از سالها اعتراف کرد که از پیوستن دمبله به بارسلونا ناراحت شده و دوست داشته که این بازیکن را جذب کند.
به گزارش ایسنا و به نقل از فرانس فوتبال، عثمان دمبله بعد از درخشش در بوروسیا دورتموند بود که مورد توجه بارسلونا قرار گرفت و در نهایت به این تیم پیوست.
این بازیکن فرانسوی در سال 2017 و بعد از جدایی نیمار با 105 میلیون یورو راهی آبی اناریها شد اما بیشتر از آنکه برای بارسلونا به میدان رفته باشد اسیر آسیب دیدگیهای پیاپی و حواشی زیاد بوده است تا جایکه در این سه سال 86 بازی تیمش را از دست داده است.
کارل هاینس رومنیگه رئیس اجرایی بایرن مونیخ اعتراف کرد که به جذب دمبله علاقه داشته است.
او گفت: زمانی که دمبله در دورتموند بود از بهترینها بود. از دیدن بازی این بازیکن لذت میبردم. او یکی از بازیکنان مورد علاقه من بود و دوست داشتم که او را جذب کنیم اما در نهایت راهی بارسلونا شد.
رومنیگه ادامه داد: از اینکه دمبله وضعیت بدی در بارسلونا دارد ناراحت هستم. آسیب دیدگیهای زیاد اجازه نداده که این بازیکن در بارسلونا بدرخشد.
رئیس اجرایی بایرن اعتراف کرد که به بازیکنان فرانسوی علاقه دارد. او گفت: الان در بایرن لوکاس هرناندز، پاوارد، تولیسو، مایک کویستانسی و کومان بازی میکنند که همگی فرانسوی هستند. سبک بازی بازیکنان فرانسوی با بایرن تناسب دارد و به همین خاطر به جذب آنها علاقه داریم.
پیش از این بازیکنان هم فرانک ریبری با پیراهن بایرن یک دهه درخشید و توانست جامهای زیادی را به دست آورد.
انتهای پیام