اقدامات شهرداری منطقه 19 برای استقبال از بهار
شهردار منطقه 19 با تشریح اقدامات انجام شده در راستای استقبال از بهار از ترسیم نقش متناسب با فصل بهار بر دیوار حاشیه بلوار شهید ورامینی خبر داد.
شهردار منطقه 19 با تشریح اقدامات انجام شده در راستای استقبال از بهار از ترسیم نقش متناسب با فصل بهار بر دیوار حاشیه بلوار شهید ورامینی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی هدایت با تشریح بخشی از فعالیتهای اجرایی برای نونوار کردن منطقه 19 و خانه تکانی شهری گفت: به همین منظور طی رصدهای مستمر معابر و محورهای بزرگراهی برای رفع نواقص و جلوه بخشی به این محدوده از پایتخت، روشنایی زیر پلهای سواره رو و سر پرچمیهای پل شکوفه در بزرگراه شهید کاظمی، پلهای لطیفی، شهید بنامعلی و شهید صنیع خانی در بزرگراه شهید تندگویان و پل شقایق با استفاده از سیستم پروژکتور و LED تأمین شد.
شهردار منطقه 19 در ادامه از ترسیم نقش متناسب با فصل بهار بر دیوار حاشیه بلوار شهید ورامینی خبر داد و افزود: این نقاشی دیواری در 1000 متر مربع با موضوع پروانه روی دیوار این معبر اجرا شد. علاوه بر این جداره خیابان برادران شکری با اجرای نقاشی مداد رنگی در 600 مترمربع جلوهای متفاوت به خود گرفت.
هدایت ادامه داد: رنگ آمیزی 2000 متر مربع تابلوهای ترافیکی، کافوهای برق و مخابرات، رفع نازیباییهای بصری با استفاده از مواد پوشاننده در 5000 مترمربع از محله دولتخواه جنوبی، خیابان شکری و خیابان پیروز، رنگ آمیزی دیوار گرمخانه در بزرگراه شهید کاظمی و نام گذاری میادین در محدوده نواحی و میدان دانشگاه از دیگر فعالیتهای طرح استقبال از بهار در حوزه زیباسازی شهر محسوب میشود.
به گفته شهردار منطقه 19 با ورود به ماه شعبان و آغاز اعیاد شعبانیه ضمن اجرای آذین بندی، بنرهای متناسب با این ماه مبارک در معابر اصلی منطقه اکران شد.