پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

امام جمعه قزوین: با حفظ کرامت زندانیان بازگشت آنها به جامعه آسان تر می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
امام جمعه قزوین: با حفظ کرامت زندانیان بازگشت آنها به جامعه آسان تر می‌شود

قزوین - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین، با تاکید بر اینکه حفظ کرامت زندانیان بازگشت آنها به جامعه را آسانتر می کند، گفت: کسی که کرامتش آسیب ببیند، احتمال ارتکاب جرم در او بیشتر خواهد شد.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی روز چهارشنبه در دیدار سرپرست اداره کل زندان‌های استان قزوین افزود: نگاه تربیتی، تعلیمی، آموزشی، دینی و قرآنی که شما در حوزه کاری خود در پیش گرفته‌اید، نگاه بسیار ارزشمند و مؤثری در این عرصه است.

وی تصریح کرد: خیلی مهم است که ما زندانیان را چه کسانی می‌بینیم و همه را به چشم مجرم نباید نگاه کرد و حتی کسانی که جرم مرکتب شده‌اند باید به چشم انسان ببینیم و بدانیم که همه انسان‌ها با کرامت آفریده شده‌اند و نباید کرامت آنها خدشه‌دار شود.

امام جمعه قزوین گفت: کسی که کرامتش آسیب ببیند، احتمال ارتکاب به جرم در او بیشتر خواهد شد و بازگشت به جامعه نیز با سختی مواجه خواهد شد، بنابراین تلاش کنیم برنامه‌ها را به گونه‌ای تدوین و اجرا کنیم که کرامت زندانیان آسیب نبیند تا با فهم، درک، اخلاق و شخصیت متعالی‌تر به جامعه بازگردند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: تلاش کنیم زندان را به فرصتی تبدیل کنیم تا عزیزانی که دورانی را در این فضا می‌گذرانند، دچار آسیب نشوند و این مهم مستلزم آن است که عوامل منفی و مشکل‌ساز در زندان‌ها کاهش یابد و یا از بین برود و این دوران را اردوی تعلیمی، تربیتی، قرآنی و دینی ببینیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های قرآنی استان قزوین گفت: ظرفیت‌های قرآنی بسیار خوبی در استان، به ویژه شهر قزوین وجود دارد که می‌توانیم آن را در فضای زندان‌ها نیز گسترش دهیم و نیروی مورد نیاز این معنا نیز وجود دارد.

حمیدرضا جهانگیری‌زرگانی سرپرست اداره کل زندان‌های استان قزوین نیز در این دیدار گزارشی از برنامه‌های خود ارائه کرد.

*س_برچسب‌ها_س*