دوشنبه 22 اردیبهشت 1404

امباپه خیال پاریسی‌ها را راحت کرد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
امباپه خیال پاریسی‌ها را راحت کرد

به گزارش خبرگزاری فارس، «کیلیان امباپه» فوق‌ستاره تیم پاری‌سن‌ژرمن در واکنش به شایعات درباره احتمال جدایی از این تیم، گفت می‌خواهد با لباس آبی‌ها لیگ قهرمانان اروپا را فتح کند.

مهاجم پاریسی‌ها درباره گام بعدی خود در مستطیل سبز می‌گوید: قهرمانی در لیگ قهرمانان. من حضور در فینال، نیمه‌نهایی و غیره را تجربه کرده‌ام و هر کاری جز قهرمانی را انجام داده ام. این همه چیزی است که من می‌خواهم.

امباپه درباره اینکه در کدام تیم می‌خواهد به این هدف برسد هم گفت: در پاریس. من یک پاریسی هستم و با پاری‌سن‌ژرمن قرارداد دارم، پس در PSG.

قرارداد مهاجم پاریسی‌ها در سال 2025 با این تیم به پایان می‌رسد و گفته می‌شود رئال مادرید قصد دارد در تابستان آینده برای جذب قهرمان جام جهانی 2018 دست به کار شود.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید امباپه پاری سن ژرمن مهاجم پاری سن ژرمن امباپه خیال پاریسی‌ها را راحت کرد این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است