جمعه 13 شهریور 1405

انتشار اثر جدید فریبا کلهر / «یک آدم نقاشی کن!» یک روایت فلسفی است

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
انتشار اثر جدید فریبا کلهر / «یک آدم نقاشی کن!» یک روایت فلسفی است

به گزارش خبرگزاری فارس، این کتاب داستان عمو نقاش و دختر کوچکی به نام صبا است که گفت‌وگوهای آنها شکل دهنده بدنه اصلی داستان است. عمو نقاش قرار است برای صبا یک آدم بکشد اما به جای آن یک موش می‌کشد، از همین جای داستان چالش‌های صبا با تعریف انسان و ماهیت و هویت او آغاز می‌شود.

بر اساس این گزارش، قهرمان اصلی داستان در ادامه خواستار تغییر در نقاشی است، اما مرد نقاش باز هم برای او موش می‌کشد، موش‌هایی که رفتارهای انسانی دارند اما در نهایت در نگاه صبا نمی‌توانند شبیه انسان‌ها باشند. در ادامه مرد نقاش و صبا درباره این ویژگی‌ها صحبت می‌کنند.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «عمو نقاش موش دیگری کشید. موشی که در لانه‌اش یخچال بزرگی داشت که درش باز بود. عمو نقاش گفت: «این موش چیزهای دیگری هم می‌خورد. ببین یخچالش پر از سوسیس و هندوانه و نوشابه گازدار است.» صبا گفت: اما باز هم او یک موش است و با آدم فرق دارد. برایم یک آدم نقاشی بکش!»

این کشمش‌ها و گفت‌وگوها مخاطب را به سوی سؤال‌هایی مفهومی درباره خود سوق می‌دهد، اما نویسنده هوشمندانه عمل می‌کند و برای داستان، پایان‌بندی متفاوتی در نظر گرفته است. مخاطبان بالای 11 سال قرار است در پایان با چالش جدیدی روبرو شوند و با بستن کتاب به سراغ یافتن پاسخ سؤال‌های‌شان بروند.

میترا عبدالهی تصویرگری این کتاب را بر عهده داشته و این اثر با قیمت 12هزار و 500 تومان و شمارگان 2هزار و 500 نسخه وارد بازار کتاب کودک و نوجوان شده است.

برای تهیه این اثر 28 صفحه‌ای می‌توانید به فروشگاه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان (آفرینش) در سراسر ایران و شهرهای کتاب مراجعه کنید.

انتهای پیام /

کودکان کتاب نقاشی موش فریبا کلهر «یک آدم نقاشی کن!» فلسفی کتاب جدید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
انتشار اثر جدید فریبا کلهر / «یک آدم نقاشی کن!» یک روایت فلسفی است 2