پنج‌شنبه 26 شهریور 1405

انتشار «میرو؛ نقاشی که باغبان بود» با ترجمه نیلوفر آقاابراهیمی

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
انتشار «میرو؛ نقاشی که باغبان بود» با ترجمه نیلوفر آقاابراهیمی

کتاب «میرو؛ نقاشی که باغبان بود» با ترجمه‌ای از نیلوفر آقاابراهیمی توسط نشر علم منتشر شد.

کتاب «میرو؛ نقاشی که باغبان بود» با ترجمه‌ای از نیلوفر آقاابراهیمی توسط نشر علم منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشر علم کتاب «میرو؛ نقاشی که باغبان بود» را با ترجمه نیلوفر آقاابراهیمی در 60 صفحه و بهای 28500 تومان منتشر کرد. در «میرو: نقاشی که باغبان بود» میرو در گفت‌وگو با تیلندیر، خوان میرو را به شما معرفی می‌کند. در این کتاب همچنین تعدادی از معروف‌ترین آثار میرو نیز به صورت رنگی و با کیفیتی نفیس منتشر شده است.

خوان میرو، استاد کهنه‌کار هنر مدرن، در 20 آوریل 1893 در اسپانیا متولد شد. او سوژه‌هایش را در خود فرایند خلاقانه آفرینش می‌یافت. به باور او آفرینش هنر، سفر در سرزمین‌های ناشناخته است و تنها راهنمای این سفر شم و غریزه. او با کنار گذاشتن آن‌چه که او هنر بورژوازی می‌دانست به خلق کارهایی آبستره پرداخت. مجسمه‌ها و تابلوهای او در بسیاری از شهرها و موزه‌های جهان نصب شده و علاقه‌مندان بسیاری دارد.

سبک او آمیزه‌ای از خیال، تاکیدات شاعرانه و برداشتی شخصی از خشونت زندگی مدرن بود. میرو در حالی‌که به سوررئالیسم وفادار است، جهان خاص خود را پی می‌ریزد که چندان شبیه به جهان دیگر نقاش‌های سوررئالیست نیست. میرو را می‌توان نقاشی به شدت شخصی خواند که تمامی کارهایش فارغ از وابستگی به هر نوع جریان و سبک، نماینده دیدگاه او درباره زندگی و احوال شخصی‌اش در دوره‌های مختلف است.

با این کتاب می‌توان یک شمای کلی از زندگی و هنر این نقاش برجسته تاریخ هنر به دست آورد. کتاب مخاطب را به جست‌وجوی هرچه بیشتر پیرامون این نقاش برمی‌انگیزد.