شنبه 17 مرداد 1405

انتقاد یک نماینده مجلس از ابهامات درباره بازگشت پول نفت توسط تراستی‌ها / وزیر نفت تهدید به استیضاح شد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
انتقاد یک نماینده مجلس از ابهامات درباره بازگشت پول نفت توسط تراستی‌ها / وزیر نفت تهدید به استیضاح شد

اقتصادنیوز: یک نماینده مجلس هشدار داد در صورت احساس «رهاشدگی» در وزارتخانه نفت، استیضاح در دستور کار نمایندگان قرار می‌گیرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از رویداد 24، علی‌اکبر رنجبرزاده در ارزیابی عملکرد وزیر نفت درباره فروش نفت و بازگشت منابع حاصل از آن گفت: «موضوع فروش نفت و بازگشت منابع حاصل از فروش آن به داخل کشور، همچنین مسئله خالی‌فروشی که گاهی از قبل انجام شده بود و عدم بازگشت پول تراستی‌ها به داخل، از جمله موضوعاتی است که مورد توجه نمایندگان مجلس قرار گرفته است. وزیر نفت خودشان را مبرا می‌دانستند و تقصیری را متوجه خود و مجموعه‌شان نمی‌دانستند؛ در حالی که فروشنده نفت آقای وزیر است و تراستی‌هایی که پول به حساب آنها می‌رود، باید توسط فروشنده رصد شوند تا زمانی که منابع به خزانه بازگردد.»

رنجبرزاده در پاسخ به سؤالی درباره احتمال استیضاح وزیر نفت گفت: «هر زمان احساس کنیم در دستگاهی رهاشدگی وجود دارد و پاسخگویی به حداقل یا حتی به صفر رسیده است، استیضاح جزو وظایف نمایندگان است و انجام خواهد شد.»

همچنین بخوانید