شنبه 24 آبان 1404

اندیشکده حکومت و کشورداری شهید رئیسی تاسیس می‌شود

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
اندیشکده حکومت و کشورداری شهید رئیسی تاسیس می‌شود

با درخواست بنیاد بین‌المللی شهید رئیسی و با موافقت کمیسیون نظارت و راهبری اندیشکده‌های استادان و دانشگاه‌های سراسر کشور، تاسیس "اندیشکده حکومت و کشورداری شهید رئیسی" مورد موافقت اصولی قرار گرفته و تصویب شد.

سیاسی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، با درخواست بنیاد بین‌المللی شهید رئیسی و با موافقت کمیسیون نظارت و راهبری اندیشکده‌های استادان و دانشگاه‌های سراسر کشور، تاسیس "اندیشکده حکومت و کشورداری شهید رئیسی" مورد موافقت اصولی قرار گرفته و تصویب شد.

برگزاری میزگردهای تخصصی، نشست‌های دوره‌های و فصلی درباره موضوعات مرتبط با مدیریت کشور و ارائه راهکار در راستای مسائل کشور، برگزاری دوره‌های تخصصی و... توسط جمعی از اساتید دانشگاه، نخبگان و خبرگان حوزه های مختلف اجرایی از جمله اهداف تشکیل این اندیشکده اعلام شده است.