انواع محدودیتهای اینترنتی در کشورهای مختلف + فیلم

در این ویدیو به کشورهایی پرداخته شده که اینترنت طبقاتی را به شکلی اجرا کردهاند.
دسترسی آزادانه به اینترنت میتوان مترادف با آزاد بیان و توسعه اجتماعی باشد. به همین دلیل است که مقولهای نظیر اینترنت طبقاتی با واکنشهای بسیاری از طرف اقشار مختلف جامعه مواجه میشود.
" نسیم بنایی" در گزارش در "اکوایران" نوشت: دسترسی آزاد به اینترنت به این معناست که افراد میتوانند آزادانه به منابع مختلف خبری، آموزشی و تحلیلی دسترسی پیدا کنند. این اتفاق باعث میشود که مردم از قدرت تفکر و تصمیمگیری برخوردار شوند.
هزاران دوره آنلاین، ویدیو، کتاب، مقاله آموزشی و امثال اینها در اینترنت وجود دارد که مشاهده آنها میتواند آموزنده باشد. مقولههای نظیر اینترنت طبقاتی و محدودسازی دسترسی آزادانه افراد به اینترنت ممکن است منجر به محدودسازی توان یادگیری افراد هم بشود.
بسیاری از استارتاپها و کسبوکارهای آنلاین هم فعالیتهای خود را بر بستر اینترنت آزاد انجام میدهند. بدون اینترنت آزاد، فرصت توسعه از این قشر گرفته میشود. به این ترتیب، مسائل نظیر اینترنت طبقاتی یا سهمیهای، ممکن است شکاف فناوری را هم بیشتر کند.
بهرغم تمام مشکلاتی که محدودسازی اینترنت و مواردی نظیر اینترنت طبقاتی ایجاد میکند، همچنان بسیاری از کشورها به دنبال شکلهایی از محدودیت اینترنت هستند.
در دنیا، برخی از کشورها، جلوی توسعه اینترنت آزاد را گرفتهاند و شکلی از اینترنت طبقاتی را برای شهروندان خود به وجود آوردهاند.
در ویدیوی بالا به جزئیات بیشتر از اینترنت طبقاتی پرداخته شده و از کشورهای گفته شده که اینترنت طبقاتی را ایجاد کردهاند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.