سه‌شنبه 7 اسفند 1403

اورونوف: مدیر برنامه‌های من به زسکا مسکو فکر می‌کند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
اورونوف: مدیر برنامه‌های من به زسکا مسکو فکر می‌کند

به گزارش خبرگزاری فارس، طی روزهای گذشته اخباری مبنی بر تمایل سرمربی استقلال به جذب اوستون اورونوف بازیکن تیم ملی ازبکستان و نوبهار این کشور مطرح شد.

با اینحال به نظر می‌رسد این بازیکن تا پایان جام ملت‌های آسیا تصمیمی برای تغییر تیم نخواهد داشت. بر اساس گزارش سایت ورزش کشور ازبکستان، این هافبک 23 ساله با وجود داشتن چند پیشنهاد، در رادار تیم زسکا مسکو قرار دارد.

اورنوف در این خصوص می‌گوید: زسکا به جذب من علاقه‌مند است و مدیر برنامه‌ام به این موضوع به طور جدی فکر می‌کند. پیشنهاد زسکا یک موقعیت خوب برای من است و اگر تصمیم آن‌ها جدی باشد، قطعا آن را بررسی می‌کنیم.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید استقلال اوستین اورونوف جواد نکونام زسکا موسکو نقل و انتقالات زمستانی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است