یک‌شنبه 18 آبان 1404

اوسمار: از کادر فنی قبلی فقط وحید هاشمیان جدا شده است / تغییرات بدون شناخت حرفه‌ای نیست + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، در گفت‌وگویی با رسانه‌ها اعلام کرد که از کادر فنی فصل گذشته تنها وحید هاشمیان از جمع مربیان جدا شده و سایر اعضا همچنان در کنار تیم حضور دارند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سرمربی برزیلی پرسپولیس با اشاره به ثبات نسبی در ترکیب کادر فنی این تیم گفت: «از کادر فنی قبلی فقط وحید هاشمیان رفته و سایر دوستان همچنان حضور دارند و همکاری خوبی با آن‌ها داریم.»

اوسمار در ادامه افزود: «هیچ‌وقت به خودم اجازه نمی‌دهم تا قبل از شناخت از کسی، فردی را جا‌به‌جا کرده و تغییراتی انجام بدهم چون این کار حرفه‌ای نیست. شناخت، ارزیابی و تعامل، مقدم بر هر تصمیم مدیریتی است.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پرسپولیس در فصل جدید با تغییراتی در کادر مدیریتی و فنی مواجه شده و هواداران منتظر عملکرد این تیم در رقابت‌های داخلی و آسیایی هستند.