یک‌شنبه 15 تیر 1404

اولین واکنشها به مصدومیت جمال / ستاره‌های پی‌اس‌جی: موسیالا خیلی ناراحت‌مان کرد

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
اولین واکنشها به مصدومیت جمال / ستاره‌های پی‌اس‌جی: موسیالا خیلی ناراحت‌مان کرد

بازیکنان پاری سن ژرمن بعد از پیروزی مقابل بایرن مونیخ درباره مصدومیت شدید و تلخ جمال موسیالا صحبت کردند.

به گزارش "ورزش سه"، دیدار امشب بایرن مونیخ و پاری سن ژرمن که با پیروزی 2-0 پاریسی‌ها به پایان رسید همچنان تحت‌الشعاع اتفاقی در آخرین ثانیه‌های نیمه اول است. زمانی که جمال موسیالا بعد از برخورد با دوناروما به شدت آسیب دید و همه را وحشت‌زده و نگران کرد.

ویدئو: 379855

نونو مندس بعد از بازی به خبرنگاران گفت: " مصدومیت خیلی بدی بود. واقعا برایش ناراحت شدیم. من الان هم برای جمال نگرانم و ناراحت. موسیالا یکی از بهترین فوتبالیست‌های دنیا است و امیدواریم زودتر و قوی‌تر برگردد".

اشرف حکیمی که پاس گل دوم تیمش را بعد از یک حرکت تکنیکی زیبا به عثمان دمبله داده بود هم در پایان مسابقه صحبتهایش را با آرزوی بهبودی برای موسیالا شروع کرد و گفت:" به نظرم مصدومیتش جدی بود. واقعا متاسفم. برایش آرزوی بهبودی دارم و می‌گویم جمال، هر کاری از دستم برآید برایت خواهم کرد. امیدوارم سریعتر برگردد و دوباره او را در میادین ببینیم".

اولین واکنشها به مصدومیت جمال / ستاره‌های پی‌اس‌جی: موسیالا خیلی ناراحت‌مان کرد 2