دوشنبه 24 شهریور 1404

ایجاد 500 هزار شغل در حوزه روستایی در سال 1401

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
ایجاد 500 هزار شغل در حوزه روستایی در سال 1401

معاون توسعه روستایی، مناطق محروم و عشایر رئیس جمهور گفت: در سال 1401 با برنامه ریزی های انجام شده 500 هزار شغل در حوزه روستایی ایجاد می‌شود.

امیرحسین مدنی ظهر امروز چهارشنبه 20 بهمن ماه و در نشست افتتاح طرح‌های عمرانی روستایی کشور به مناسبت دهه فجر که با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، طی سخنانی خاطر نشان کرد: رئیس جمهور تاکید ویژه ای به توسعه و رونق روستاها دارد، امروز قریب به هفت هزار طرح در نزدیک به هفت هزار روستا کشور در حوزه‌های تولیدی، اشتغال زایی و توانمندسازی، زیرساختی، اقتصادی و راه به بهره برداری می‌رسد.

وی گفت: در سال 1401 با برنامه ریزی های انجام شده 500 هزار شغل در حوزه روستایی ایجاد می‌شود، در راستای نهضت احیا واحدهای تولیدی از بین چهار هزار واحد تولیدی که در کشور در سال 1401 احیا می‌شود، دو هزار واحد در حوزه روستایی است، که از این بین 500 معدن احیا شده و یک هزار و 500 واحد صنعتی و تولیدی به ویژه در صنایع تبدیلی در روستاهای کشور احیا خواهد شد.

مدنی از ساخت سالانه پنج هزار کیلومتر راه روستایی خبر داد و گفت: در حوزه آبرسانی شاهد تنش آبی هستیم، که در سال 1401 تنش آبی در حداقل سه هزار روستا رفع خواهد شد.

وی ادامه داد: 15 درصد از عوائد دریافتی از معدن داران در سال آینده در خود روستاها هزینه می‌شود، که این مقدار نزدیک به شش هزار میلیارد تومان عوائد برای روستاییان به همراه خواهد داشت، همچنین برای روستاهای زیر 20 خانوار که دهیاری و شورا ندارند، نیز مقرر شده است، تا هر سه الی چهار روستا یک دهیاری داشته باشند.

انتهای پیام