شنبه 19 مهر 1404

ایران جزو 10 کشور پیشرو در استفاده از رادیوداروها

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
ایران جزو 10 کشور پیشرو در استفاده از رادیوداروها

عضو هیئت مدیره انجمن علمی پزشکی هسته‌ای ایران گفت: کشور ما یکی از 10 کشور پیشرو در زمینه استفاده از رادیوداروها در دنیا است.

به گزارش مشرق، رمضان احدی، در حاشیه برنامه بازآموزی پزشکی هسته ای در نمایشگاه ایران مد 2025، اظهار کرد: امروزه رادیوداروها، در تشخیص و درمان بیماری‌ها، نقش گسترده و ویژه ای دارند؛ به طوری که با مقدار کم تزریق رادیودارو مداخلات کمتر، هم تشخیص بهتر صورت می گیرد، هم درمان سریع تر با عوارض کمتر انجام می شود.

وی با عنوان این مطلب که استفاده از رادیوداروها در تشخیص و درمان بیماری‌ها در دنیا رو به گسترش است، گفت: ایران یکی از 10 کشور پیشرو در این زمینه است و توانسته بخش زیادی از رادیوداروها را بومی سازی و مورد استفاده قرار دهد.

احدی تاکید کرد: در حدود 400 مرکز در کشور از رادیوداروهای بومی سازی شده برای طیف وسیعی از بیماران استفاده می کنند.

عضو هیئت مدیره انجمن علمی پزشکی هسته‌ای ایران تاکید کرد: یکی از پیشرفت های پزشکی هسته ای در دنیا، همین رادیوداروها هستند که روز به روز در حال گسترش است.

منبع: مهر
ایران جزو 10 کشور پیشرو در استفاده از رادیوداروها 2