یک‌شنبه 12 بهمن 1404

ایسوس هوش مصنوعی و روباتیک را به تولید موبایل ترجیح داد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
ایسوس هوش مصنوعی و روباتیک را به تولید موبایل ترجیح داد

به نظر می رسد شرکت ایسوس تولید موبایل را متوقف خواهد کرد. طبق نقل قول های اخیر جان شیه مدیر عامل ایسوس این شرکت برنامه ای برای عرضه مدل های جدید موبایل در آینده ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، وی تایید نکرد آیا تولید موبایل به طور کامل متوقف می شود یا خیر اما احتمال آن را به رسمیت شناخت.

البته فعالیت ایسوس در هر جهتی که ادامه یابد، موبایل های فعلی آن به روزرسانی های نرم افزاری و خدمات گارانتی دریافت خواهند کرد. شیه همچنین اعلام کرد برنامه های آتی شرکت احتمالا شامل گذر به پروژه های مرتبط با هوش مصنوعی مانند روباتیک یا عینک های هوشمند شود.

گزارش های پیشین حاکی از آن بودند که ایسوس احتمالا در 2026 میلادی هیچ موبایلی عرضه نخواهد کرد اما اظهارات اخیر شیه نشان می دهد این توقف احتمالا طولانی تر از یک سال خواهد بود.