چهارشنبه 8 اسفند 1403

این اولین خودروی برقی شیائومی است!/ عکس

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
این اولین خودروی برقی شیائومی است!/ عکس

زومیت نوشت: تصاویر اولین خودروی برقی شیائومی با نام MS11 در آزمایش جاده‌ای لو رفته است.

مدتی است که شایعاتی درمورد ورود شیائومی به بازار خودروهای برقی به گوش می‌رسد. تصاویر و اطلاعات لورفته نشان می‌دهد که اولین مدل از خودروی برقی شیائومی با نام MS11 در مرحله آزمایش جاده‌ای قرار دارد.

اخیراً تصاویری از آزمایش خودروی برقی شیائومی MS11 منتشر شده که به نظر می‌رسد لی جون، بنیان‌گذار و مدیرعامل شیائومی هم یکی از مسافران آن بوده است.

طبق تصاویر لورفته از اولین خودروی برقی شیائومی، MS11 طراحی با سبک فست‌بک دارد و رینگ‌های چرخ آن هم 19 اینچ است. درگاه شارژ این خودرو برقی در سمت چپ قرار دارد.

خودروی برقی شیائومی در دو مدل عرضه خواهد شد؛ در مدل اول، باتری 400 ولت لیتیوم فسفات آهن BYD و در مدل دوم، باتری 800 ولت کرین CATL تعبیه شده است؛ شیائومی سرمایه‌گذاری زیادی روی خودروهای برقی انجام داده و طبق گفته این شرکت، MS11 به فناوری هوش مصنوعی و قابلیت خودران مجهز خواهد بود.

شیائومی خودروی برقی را هم به سبد محصولات خود اضافه می‌کند و این اقدام می‌تواند هیجان‌انگیز یا جاه‌طلبانه باشد؛ باید تا زمان معرفی محصول صبر کرد و عملکرد آن را به‌طور کامل دید.

جهت مشاهده لیست قیمت روز خودرو های داخلی و خارجی می توانیدبه صفحه لیست قیمت روز خودرو در خبرآنلاین مراجعه کنید.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1777742
این اولین خودروی برقی شیائومی است!/ عکس 2