بازداشت 8 نفر به اتهام خرید و فروش رای در این شهر
![بازداشت 8 نفر به اتهام خرید و فروش رای در این شهر](https://media.khabaronline.ir/d/2024/01/13/2/5973988.jpg?ts=1705135993000)
در بازدیدهای میدانی و سرکشی از محل شعبه های اخذ رای شهرستان شوش هشت نفر دستگیر شدند.
به گزارش خبرآنلاین دادستان عمومی و انقلاب شوش با بیان اینکه دستگاه قضایی همه توان خود را برای صیانت از آرای مردم به کار گرفته است گفت: هشت نفر به اتهام خرید و فروش رای در بازدیدهای میدانی از شعبه های اخذ رای در شوش دستگیر شدند.
مسلم کرم الهی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: عزم دستگاه قضایی مبنی بر حفاظت و صیانت از آرای مردمی جدی است و در این زمینه علاوه بر بازدیدهای گسترده میدانی از شعبه های اخذ رای، تمام گزارش های مردمی با سرعت رسیدگی می شود.
وی ادامه داد: در بازدیدهای میدانی و سرکشی از محل شعبه های اخذ رای شهرستان شوش موفق به کشف تخلفات و دستگیری هشت نفر از این افراد شدند.
دادستان عمومی و انقلاب شوش بیان کرد: ضابطان قضایی موظف شده اند با تخلفات و جرایم انتخاباتی به ویژه تجمعات و همچنین نزاع و درگیری در خارج از شعبه های اخذ رای به صورت جدی برخورد کنند.
وی با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی در دفاع از اعتماد عمومی و رای مردم با هیچ کس تعارف ندارد گفت: هر گونه دخالت افراد غیرمسوول در روند برگزاری انتخابات و آرای مردم با مجازات همراه خواهد شد.
کرم الهی افزود: آرامش شهروندان، خط قرمز دادستانی است و با هر کس در این زمینه حاشیه سازی کند طبق ضوابط قانونی، برخورد جدی خواهد شد.
233233
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1879150