سه‌شنبه 4 شهریور 1404

بازده تمام ابزارهای سرمایه گذاری بورسی مثبت شد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
بازده تمام ابزارهای سرمایه گذاری بورسی مثبت شد

طبق اطلاعات و داده‌های سازمان بورس، در بازه زمانی 23 تا 29 مرداد 1404، بازده تمام ابزارهای سرمایه‌گذاری بورسی مثبت بوده است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، داده‌های مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس و اوراق بهادار نشان می‌دهد: در بازه زمانی 23 تا 29 مرداد 1404، صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار مبتنی بر کالا (زعفران)، با کسب «4.7 درصد» بازده موزون هفتگی، به‌عنوان سودده‌ترین ابزار مالی هفته پایانی مردادماه شناسایی شدند.

بر اساس داده‌های این مرکز، سایر ابزارهای سرمایه‌گذاری بورسی نیز در آخرین هفته کاری مرداد 1404 عملکردی مثبت داشته و جایگاه پنجم تا دوازدهم جدول رده‌بندی ابزارهای مالی را، به لحاظ کسب بازده، به خود اختصاص دادند.

هم‌چنین اطلاعات به دست آمده از اداره تحلیل‌های اقتصادی و ریسک سازمان بورس و اوراق بهادار حاکی از آن است که؛ در هفته گذشته میانگین زیان سرمایه‌گذاران در بازار ارزهای دیجیتال به حدود 9 درصد نزدیک شد.