یک‌شنبه 29 تیر 1404

بازگشت ستاره پیشین تیم ملی ایتالیا به سری آ

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
بازگشت ستاره پیشین تیم ملی ایتالیا به سری آ

باشگاه بولونیا از امضای قرارداد با فدریکو برناردسکی به مدت 2 سال و با قابلیت تمدید برای سال سوم خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - فدریکو برناردسکی وینگر 31 ساله ایتالیایی که سه سالی بود از یوونتوس به لیگ کانادا و تیم تورنتو اف سی رفته بود، بار دیگر به سری آ برگشت و با بولونیا قرارداد امضا کرد.

وینگر پیشین تیم‌های فیورنتینا و یوونتوس که قراردادش را با تورنتو اف سی فسخ کرد، به صورت آزاد راهی روسوبلو شد.

این وینگر متولد 1994 با سابقه‌ی انجام 39 بازی برای تیم ملی ایتالیا، در 206 بازی در سری آ، آمار 22 گل و 25 پاس گل را ثبت کرده‌است. این بازیکن در کانادا هم در 99 مسابقه 26 گل به ثمر رسانده بود.

گفتنی است لونرزو اینسینیه دیگر ستاره سابق تیم ملی ایتالیا که در تیم تورنتو اف سی بازی می‌کرد و هم تیمی برناردسکی بود هم قراردادش را با این باشگاه فسخ کرده و در آستانه بازگشت به سری آ و تیم لاتسیو قرار دارد.