بازیهای بومی محلی رنگ باخت / سونامی فردگرایی در سایه دنیای مجازی
زارعی گفت: بازی های بومی و محلی با پیشرفت تکنولوژی و رواج تبلت از دنیای کودکی نسل امروز فاصله گرفته است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شمسی زارعی در گفتگو با خبرنگار تیتریک اظهارداشت: بازی های بومی و محلی با پیشرفت تکنولوژی و رواج تبلت از دنیای کودکی نسل امروز فاصله گرفته است.
وی ادامه داد: بازی هایی که حسابی عرق بچه ها را در می آورد و انرژی آنها را تخلیه می کرد. زارعی افزود: در بازی های محلی روحیه کارگروهی موج می زند و بچه ها در تعامل با یکدیگر رشد می کنند و با آزمون و خطا بسیاری از مهارت ها را می آموزند. وی با بیان اینکه هفت سنگ، مهارتی خانواده محور است، گفت: در گذشته در جمع های خانواده این بازی به وفور اجرا می شد.مدیر کارگروه بازی های بومی_محلی تصریح کرد: این بازی از هماهنگی چشم، دست و تعقیب دیداری بالایی برخودار است و تمرکز فراوانی نیاز دارد.
زارعی عنوان کرد: بازی هفت سنگ قدرت توجه، تمرکز، تصمیم گیری و برنامه ریزی را در کودک تقویت می کند و برای کودکان 8 سال به بالا مناسب است. وی افزود: افراد برای بازی کردن به دو گروه مساوی تقسیم می شوند و هرکدام یکی از بازیکنان خود را به عنوان رهبر انتخاب می کند. مدیر کارگروه بازی های بومی_محلی بیان کرد: سنگ ها باید با یک توپ تنیس نشانه گرفته شوند، هرگاه توپ پرتابشده توسط گروه اول به هفت سنگ برخورد نکرد، فورا باید جایشان را با آن گروه عوض کنند اما اگر برخورد کرد و آرایش آنها را به هم زد، توپ را بردارند و با پاسکاری و هدفگیری سعی کنند نفرات گروه اول را با توپ بزنند. اگر توپ به بازیکن برخورد کند، از دور بازی اخراج میشود. زارعی ادامه داد: نفرات گروه اول در هر فرصتی که به دست آورند، سراغ سنگها میروند تا آنها را روی هم بچینند و یک امتیاز بگیرند. مشخص است که برای انجام چنین کاری، یکی از دوستان باید خود را به خطر بیندازد و یارش را مقابل ضربات توپ پوشش دهد. این بازی تا از دور خارج شدن تمامی بازیکنان ادامه دارد و در دور بعدی جا و نقش گروهها عوض خواهد شد. در پایان، گروهی که زودتر 7 امتیاز کسب کند، برنده است. وی گفت: هفت سنگ، یک بازی گروهی جذاب است و بازیکنان در آن به شدت محو بازی می شوند و ساعت ها بدون وقفه بر روی تمرکر خود کار می کنند. مدیر کارگروه بازی های بومی_محلی تاکید کرد: متاسفانه دنیای مجازی ما را از این بازی ها دور کرده است اما لذتی که در بازی های گروهی وجود دارد، هیچ گاه در بازی های مجازی قابل لمس نیست. زارعی بیان کرد: بازی های مجازی روحیه فردگرایی کودکان و نوجوانان را پتقویت می کند و ما اگر در کارهای گروهی و تیمی به لذت می رسیدیم این نسل در تنهایی لذت می برند و این برای آینده جامعه خطرناک است. وی خاطرنشان کرد: رشد انسان ها در جمع و کارهای گروهی محقق می شود حال اگر این مهم به غفلت سپرده شود، این افراد در آینده برای شرکت در اجتماع و پذیریش مسئولیت سر باز می زنند.انتهای پیام /