باند فرکانسی 2300 مگاهرتز به اپراتورها واگذار شد / توقع نداریم توسعه اینترنت موبایل تا بینهایت باشد

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پستی در اینستاگرام نوشت: فرکانسهایی که برای انتقال صوت و داده در ارتباطات سیار استفاده می شوند، منابع خدادادی اما محدودی هستند. به همین دلیل نمیتوانیم توقع داشته باشیم که توسعه ظرفیت انتقال داده از طریق شبکه تلفن همراه تا بینهایت باشد.
و ی اضافه کرد: به همین دلیل اصرار داریم شبکه فیبر نوری را به عنوان منبع شبه - نامحدود انتقال دیتا در سراسر ایران اجرا کنیم تا کیفیت و سرعت شبکه دیتای ثابت خانگی به حداکثر برسد و رضایت مردم عزیز و شریف کشورمان را براورده کند. وزیر ارتباطات افزود: بخشی از محدوده فرکانسی که تاکنون در اختیار اپراتورهای همراه قرار نگرفته بود، باند فرکانسی 2300 است.
وی ادامه داد: افزودن این لایه باند فرکانسی اقدامی تکمیلی برای بهبود کیفیت و سرعت ارتباطات تلفن همراه است که از فردا به تدریج به 1800 سایت شبکه 4G ایرانسل اضافه خواهد شد و ظرفیت شبکه این اپراتور را روزانه تا 1000 ترابایت در مراکز استانها افزایش خواهد داد.
زارع پور گفت: امیدوارم که دیگر اپراتورها هم به سرعت استفاده از این محدوده فرکانسی را اغاز کنند. وی ادامه داد: گامهای فنی لازم برای بهبود کیفیت و سرعت شبکه تلفن همراه یک به یک در حال تکمیل است که گزارش ان را محضر مردم شریف ایران ارایه خواهم کرد.
کاربران فارس هم در سامانه فارس من درخواست افزایش سرعت اینترنت را مطرح کرده اند و گفته اند: سرعت اینترنت روز به روز در حال کمتر شدن است و تقاضای افزایش سرعت اینترنت را داریم.
وزیر ارتباطات با این توضیحات به ابهام این کاربران هم پاسخ داده است.
انتهای پیام /