یک‌شنبه 1 شهریور 1405

با همه سختی‌ها از جان و دل مایه می‌گذاریم / کیوو: بعد از 9 ماه نبرد برای اینتر رمقی باقی نمانده

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
با همه سختی‌ها از جان و دل مایه می‌گذاریم / کیوو: بعد از 9 ماه نبرد برای اینتر رمقی باقی نمانده

کریستین کیوو، سرمربی اینتر به هواداران یادآوری کرد که بازیکنان تیمش بعد از 9 ماه سخت و دشوار دیگر انرژی ندارند ولی با اینحال از جان و دل مایه می‌گذارند.

به گزارش "ورزش سه"، اینتر پس از تساوی 1-1 مقابل مونتری مکزیک در بازی اول خود در جام باشگاه‌های جهان امشب به مصاف اوراوا ردز ژاپن می‌رود.

کریستین کیوو که چند روز پیش از شروع این تورنمنت به جای سیمونه اینزاگی هدایت اینتر را بر عهده گرفته بعد از تساوی در بازی مقابل مونتری با انتقادهایی مواجه شده بود. هواداران نراتزوری از بازیکنان تیم‌شان هم راضی نبودند. کیوو امروز در مصاحبه با دازن از بازیکنانش دفاع کرد و گفت:" فراموش نکنید که این بچه‌ها بعد از 9 ماه نبرد اینجا هستند. دیگر انرژی‌ای باقی نمانده ولی با اینحال آنها از جان و دل مایه می‌گذراند".

سرمربی اینتر در پاسخ به سوالی درباره زمین چمن استادیوم لومن فیلد، محل برگزاری بازی امروز مقابل اوراوا ردز، که انتقادهای زیادی از آن وجود دارد گفت:" این را می‌دانم که این چمن مصنوعی است. البته شاید حالا چمن طبیعی روی آن کار گذشته باشند. از ظاهرش که یک چمن نرمال به نظر می‌رسد. امیدوارم بتوانیم روی آن خوب فوتبال کنیم".

یک سوال مهم از کیوو به شایعات اخیر درباره جدایی هاکان چالهان‌اوغلو و پیوستن او به گالاتاسرای برمی‌گشت. شایعاتی که هواداران اینتر را نگران کرده است. کیوو گفت:" او یکی از رهبران تیم است و همه این را می‌دانند. هاکان کمی به خاطر مصدومیت نگران است و سعی دارد هر چه سریعتر به شرایط ایده‌آل برسد. درباره شایعات نقل و انتقالاتی باید بگویم که هنوز فرصت نکرده‌ام با او صحبت کنم و نمی‌دانم این حرفها درست است یا نه. چیزی که می‌بینم این است که هاکان با تمام توان در خدمت تیم است و قصد دارد هر چه سریعتر در اختیار تیم باشد و بازی کند".

با همه سختی‌ها از جان و دل مایه می‌گذاریم / کیوو: بعد از 9 ماه نبرد برای اینتر رمقی باقی نمانده 2
با همه سختی‌ها از جان و دل مایه می‌گذاریم / کیوو: بعد از 9 ماه نبرد برای اینتر رمقی باقی نمانده 3