دوشنبه 2 شهریور 1405

بخشی از پول پرسپولیس مسدود شد

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
بخشی از پول پرسپولیس مسدود شد

بخشی از آخرین دریافتی به حساب باشگاه پرسپولیس مسدود شده است.

خبرگزاری میزان - شرکت کارگزار اسپانسر باشگاه پرسپولیس در روز‌های پایانی هفته گذشته مبلغی حدود 5 میلیارد تومان بابت سومین قسط قرارداد متمم به حساب باشگاه واریز کرد.

قرار بود باشگاه با این پول، آماده تسویه حساب با بازیکنان خارجی شود و بخشی از مطالبات بازیکنان که از سال قبل باقی‌مانده بود را بدهد، اما موضوع عجیبی اتفاق افتاده است.

یک منبع آگاه نزدیک به باشگاه پرسپولیس در این خصوص به خبرنگار میزان گفت: قرار بود 5 میلیارد به حساب باشگاه واریز شود، اما دریافتی ما 2 میلیارد و 200 میلیون بود. وقتی ماجرا را پیگیری کردیم، متوجه شدیم سازمان تامین اجتماعی اقدام به مسدود کردن 2 میلیارد و 800 میلیون تومان از این حساب کرده و تا زمانی که مشکلات اداری این سازمان با شرکت کارگزار اسپانسر حل نشود، پرسپولیس به پول کامل خود از قسط سوم نمی‌رسد.

گفته می‌شود موضوع اختلاف بین سازمان تامین اجتماعی و شرکت کارگزار اسپانسر بر سر عدم پرداخت حق بیمه کارکنان است. البته از طرف دیگر، بحث کسر مالیاتی از پرداختی به حساب باشگاه هم مطرح شده اما این موضوعات فقط در حد شایعه است و باید دید چه واکنشی از سوی طرفین این مناقشه در پی خواهد داشت.