پنج‌شنبه 2 مهر 1405

برخورد پراید با وانت 5 کشته بر جای گذاشت

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
برخورد پراید با وانت 5 کشته بر جای گذاشت

رئیس پلیس راه شمال استان سیستان و بلوچستان از برخورد یک دستگاه سواری پراید با وانت تویوتا در محور "سراوان - خاش" با 5 کشته خبر داد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، سرهنگ "کشواد بهروزی زاده" گفت: روز گذشته در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر برخورد یک دستگاه سواری پراید با وانت تویوتا در کیلومتر 20 محور "سراوان - خاش" بلافاصله گشت تصادفات پلیس راه به همراه عوامل امدادی در محل حادثه حاضر شدند.

بهروزی زاده ادامه داد: با حضور مأموران در صحنه مشخص شد، یک دستگاه سواری پراید با 4 سرنشین به صورت رخ به رخ با یک دستگاه وانت تویوتا برخورد کرده اند.

وی افزود: متأسفانه در این حادثه هر 4 سرنشین خودروی پراید و راننده وانت تویوتا بر اثر شدت برخورد و ضربه وارده در دم جان باختند.

رئیس پلیس راه شمال استان سیستان و بلوچستان علت تامه این حادثه را بی احتیاطی راننده سواری پراید به علت تجاوز به چپ نسبت به وانت تویوتا اعلام کرد.