برخورد پراید با وانت 5 کشته بر جای گذاشت
رئیس پلیس راه شمال استان سیستان و بلوچستان از برخورد یک دستگاه سواری پراید با وانت تویوتا در محور "سراوان - خاش" با 5 کشته خبر داد.
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، سرهنگ "کشواد بهروزی زاده" گفت: روز گذشته در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر برخورد یک دستگاه سواری پراید با وانت تویوتا در کیلومتر 20 محور "سراوان - خاش" بلافاصله گشت تصادفات پلیس راه به همراه عوامل امدادی در محل حادثه حاضر شدند.
- بیشتر بخوانید:
- نکاتی که اگر بدانید، هرگز تصادف نمیکنید
بهروزی زاده ادامه داد: با حضور مأموران در صحنه مشخص شد، یک دستگاه سواری پراید با 4 سرنشین به صورت رخ به رخ با یک دستگاه وانت تویوتا برخورد کرده اند.
وی افزود: متأسفانه در این حادثه هر 4 سرنشین خودروی پراید و راننده وانت تویوتا بر اثر شدت برخورد و ضربه وارده در دم جان باختند.
رئیس پلیس راه شمال استان سیستان و بلوچستان علت تامه این حادثه را بی احتیاطی راننده سواری پراید به علت تجاوز به چپ نسبت به وانت تویوتا اعلام کرد.