سه‌شنبه 7 اسفند 1403

بلایی که سرمازدگی هنگام کوهنوردی سر انگشتان می‌آورد + عکس

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
بلایی که سرمازدگی هنگام کوهنوردی سر انگشتان می‌آورد + عکس

به گزارش خبرگزاری فارس، با توجه به ورود به فصل زمستان و بارش های چند روز اخیر و احتمال بارش های جدید در روزهای پیش رو از روز چهارشنبه 20 دی در ارتفاعات، کوهنوردانی که قصد حضور در ارتفاعات و صعود قله ها را دارند، حتما باید پوشاک کامل و حرفه ای همراه خود داشته باشند تا دچار سرما زدگی یخ زدگی اندام‌ها نشوند.

این روزها یخ زدگی اندام‌ها بدلیل بی احتیاطی، نداشتن تجهیزات حرفه ای زمستانی، عدم آشنایی با عوامل سرمازدگی موضعی و... سلامت کوهنوردان را تهدید می‌کند.

متاسفانه هفته گذشته تعدادی از کوهنوردان در صعود به قلل البرز مرکزی، قله دماوند و... دچار سرمازدگی و یخ زدگی اندامها شدند که تصاویر تعدادی از آنها را در زیر مشاهده می‌کنید.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید کوهنوردی سرمازدگی در کوهنوردی کوهنوردی ایمن این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
بلایی که سرمازدگی هنگام کوهنوردی سر انگشتان می‌آورد + عکس 2
بلایی که سرمازدگی هنگام کوهنوردی سر انگشتان می‌آورد + عکس 3
بلایی که سرمازدگی هنگام کوهنوردی سر انگشتان می‌آورد + عکس 4
بلایی که سرمازدگی هنگام کوهنوردی سر انگشتان می‌آورد + عکس 5