بیرانوند: هواداران پرسپولیس با من طرف باشند نه خانواده ام / شاید اشتباه کردم!

دروازه بان تیم ملی فوتبال ایران گفت: مردم را می بخشم چون من سرباز این کشور هستم فقط می خواهم هواداران پرسپولیس به مادر و خانواده ام بی احترامی نکنند.
به گزارش مشرق، علیرضا بیرانوند در پایان دیدار تیمهای ملی ایران و ازبکستان اظهار داشت: صعود به جام جهانی لذتبخش است و خوشحالم به مردم عیدی دادیم. بردن ازبکستان سخت بود.
وی در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه شما روز خوب و بد زیاد داشتید و اتفاقات امشب را چطور تحلیل می کنید تصریح کرد: منظور شما را متوجه نمی شوم که روز بد و خوب یعنی چه؟ من مردم را می بخشم چون من سرباز این کشور هستم. همین مردم من را بزرگ کردند و آنها می توانند من را زمین بزنند.
دروازهبان تیم ملی یادآور شد: 6 سال برای پرسپولیس بازی کردم و 13 قهرمانی آوردم. باید جنبه داشته باشم وقتی 6 سال من را تشویق کردند در چند بازی هم بی احترامی کنند. فقط از هواداران پرسپولیس می خواهم با من طرف باشند و به مادر و خانواده ام بی احترامی نکنند.
بیرانوند خاطرنشان کرد: وقتی در بازی قبل آن اتفاقات رخ داد در رختکن بغض کردم. بازیکنان تیم ملی در بازی قبل می خواستند برای من بازی کنند. اگر امشب اشکی ریختم دلیلش این بود که آن را باید در بازی پرسپولیس - تراکتور می ریختم. من فرزند این مردم هستم و شاید اشتباه کرده باشم.
وی تاکید کرد: ناراحتم چون لیدرهایی که از طرف فدراسیون می آیند به مردم می گویند علیه من شعار بدهند. وقتی یک لیدر با صدای بلند می گوید علیه من حرف بزنند ناراحت کننده است و حتی دیگر بازیکنان هم ناراحت می شوند. من هواداران پرسپولیس را درک می کنم. اگر رای من زودتر اعلام شود که حق با من است شاید هواداران آرام شوند. از آقای تاج خواهش می کنم رای من را همین امشب صادر کنند.
بیرانوند تصریح کرد: هواداران پرسپولیس فکر می کنند من به ناحق قراردادم را فسخ کردم. امیدوارم هواداران پرسپولیس در بازی های تیم ملی علیه من شعار ندهند.
