سه‌شنبه 5 فروردین 1404

بیرانوند و تمرین برای جشن صعود تیم ملی (عکس)

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
بیرانوند و تمرین برای جشن صعود تیم ملی (عکس)

علیرضا بیرانوند آماده نقش آفرینی در جشن صعود تیم‌ملی می‌شود.

به گزارش "ورزش سه"، علیرضا بیرانوند آماده هفتاد و نهمین بازی در ترکیب تیم ملی ایران می‌شود و در آستانه سومین صعود به جام جهانی هم قرار گرفته است. او در بازی قبلی برابر امارات لحظاتی کاپیتانی تیم ملی را تجربه کرد و موفق به کلین‌شیت هم شد تا تیم ایران را صدرنشین نگه دارد.

نکته جالب اینکه بازی صعود ایران در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد تا بیرانوند هم فرصت نقش‌آفرینی در این جشن را داشته باشد. بیرانوند در جشن‌های قهرمانی پرسپولیس همیشه جزء چهره‌های موردتوجه بود و حالا در عرصه ملی آماده است تا این کار را انجام دهد.

بیرانوند تنها دروازه‌بان ایرانی است که در دو جام جهانی بازی کرده و حالا با رسیدن به سومین جام جهانی، رکوردی دست نیافتنی را خواهد داشت و با دو دهه حضور مستمر در عرصه ملی، جزء پرسابقه‌ترین دروازه‌بان‌های فوتبال آسیا خواهد شد.

بیرانوند و تمرین برای جشن صعود تیم ملی (عکس) 2