بیش از 17 هزار لیتر سوخت قاچاق در بندرگاه جزیره قشم کشف شد
قهرمانی گفت: یک عدد مشک حامل 17 هزار و 500 لیتر سوخت قاچاق در بندرگاه جزیره قشم کشف و ضبط شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در گفتوگو با خبرنگار هرمز گفت: در راستای مأموریت ابلاغی از سوی دادستان عمومی و انقلاب قشم به ضابطین برای پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآوردههای نفتی، مأموران دریابانی یک عدد مشک ماری شکل حاوی 17هزار و 500 لیتر گازوئیل قاچاق را در بندرگاه این جزیره، کشف و ضبط کردند.
مجتبی قهرمانی یادآور شد: مشک سوخت کشف شده تا اعماق دریا امتداد داشته و از این طریق، گازوئیل قاچاق به شناورها انتقال داده میشد.
وی تصریح کرد: ارزش تقریبی سوختهای مکشوفه 2 میلیارد و دوازده میلیون و پانصد هزار ریال برآورد شده است.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین خاطرنشان کرد: بنابر گزارش ضابطان، تحقیقات به منظور شناسایی و دستگیری عوامل نگهداری این محموله قاچاق، ادامه دارد که نتایج آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
انتهای پیام /