جمعه 24 بهمن 1404

بیش از 50 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
بیش از 50 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه بیش از 50 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی است، بر استمرار فعالیت‌های سازمان و خدمت‌رسانی به ذینفعان و عموم مردم تأکید کرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه بیش از 50 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی است، بر استمرار فعالیت‌های سازمان و خدمت‌رسانی به ذینفعان و عموم مردم تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی طی دو جلسه مجزا که با حضور قائم‌مقام، معاونین و مدیران کل ستادی سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد، راهبردها و تدابیر لازم برای پایداری و استمرار خدمات حضوری و غیرحضوری سازمان به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و کارفرمایان و عموم مخاطبان را در حوزه‌های درمانی، بیمه‌ای و پشتیبانی مطرح کرد.

مدیرعامل سازمان ضمن قدردانی از تلاش‌های کارکنان سازمان در بخش‌های مختلف در سطح کشور، با بیان اینکه شعب، مراکز درمانی و حوزه‌های پشتیبانی سازمان تأمین اجتماعی در همه استان‌ها در روزهای اخیر بدون وقفه مشغول ارائه خدمات مربوطه هستند، بر ضرورت پایش و پشتیبانی شبانه‌روزی و تقویت ظرفیت ارائه خدمات غیرحضوری و تسهیل در فرایند دریافت خدمات برای مردم تأکید کرد.

وی افزود: به عنوان نهادی مردمی که حدود 50 میلیون نفر و بیش از 50 درصد جمعیت کشور را تحت پوشش دارد، متعهد به استمرار و پایداری در ارائه خدمات به جامعه و کشور هستیم.

همچنین در جلسه دیگری که با حضور جمعی از مدیران سازمان و مشارکت ویدیوکنفرانسی مدیران کل و مدیران درمان استان‌ها برگزار شد، آخرین وضعیت خدمت‌رسانی تأمین اجتماعی و مسائل مدنظر واحدهای استانی و همکاران سازمان در سطح کشور مورد بررسی قرار گرفت.