تاجگردون رئیس شد + جزئیات
انتخابات هیات رئیسه شعبه 4 مجلس برگزار شد که براساس آن غلامرضا تاجگردون به ریاست این شعبه برگزیده شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انتخابات هیأت رئیسه شعبه 4 مجلس دوازدهم عصر امروز (دوشنبه، 7 خرداد ماه) در محل جلسه این شعبه، برگزار شد که براین اساس آرای ماخوذه، غلامرضا تاجگردون به عنوان رئیس و همچنین غلامحسین زارعی و محمد کعب عمیر به عنوان نواب اول و دوم هیأت رئیسه شعبه 4 انتخاب شدند.
بنابر گزارش خانه ملت، همچنین زینب قیصری و محمدحسین محمدی نیز به عنوان دبیران اول و دوم و رضا جباری به عنوان سخنگوی شعبه 4 انتخاب شدند.
همچنین سیدسلمان ذاکر به عنوان عضو کمیسیون تحقیق و یاسر سلیمانی به عنوان عضو علیالبدل این کمیسیون و محمدمهدی مفتح به عنوان عضو کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس از سوی شعبه 4 تعیین شدند.
27215
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1912294