سه‌شنبه 4 شهریور 1404

تامین برق پایدار در تابستان آینده از مهم‌ترین اهداف دولت است

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
تامین برق پایدار در تابستان آینده از مهم‌ترین اهداف دولت است

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر با اشاره به تلاش دولت برای ایجاد شرایط مناسب در فصل‌های آینده به‌ویژه تابستان گفت: تامین برق پایدار در تابستان آینده از مهم‌ترین اهداف است و بر همین اساس از هم‌اکنون برنامه‌ریزی برای تامین برق پایدار مشترکان آغاز شده است.

خبرگزاری میزان - به نقل از پاون، غلامعلی رخشانی‌مهر با حضور در شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان و بررسی آخرین وضعیت تأمین برق در فصل زمستان، با تأکید بر آمادگی نیروگاه‌ها برای تأمین برق در پیک‌بار تابستان از مشترکان خواست برای پایداری جریان برق به‌ویژه در پیک تابستان، مدیریت در مصرف برق را جدی بگیرند.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در ادامه به‌ضرورت مدیریت مصرف و تعدیل روشنایی معابر عمومی باهدف تأمین انرژی پیک زمستان اشاره کرد و افزود: با توجه به محدودیت تأمین سوخت نیروگاه‌ها و حفظ رفاه عمومی شهروندان، طرح تعدیل روشنایی معابر در سراسر کشور آغازشده و چراغ‌ها در معابر اصلی و پارک‌ها به‌صورت یک در میان روشن می‌شوند.

وی افزود: باید چراغ‌های با فناوری جدید و آل‌ای دی باهدف کاهش مصرف برق جایگزین لامپ‌های با مصرف بالا شود. رخشانی مهر سپس با اشاره به موضوع تسریع در نصب کنتور‌های هوشمند گفت: برای کنترل مصرف برق مشترکان صنعتی، اداری و مشترکان پرمصرف، توسعه سامانه‌های کنترل از راه دور ضروری است.

به گفته وی، تا تابستان سال آینده تمام مشترکان کشاورزی، خانگی پرمصرف، اداری و مشترکان تجاری باید مجهز به کنتور هوشمند شوند.

وی با تأکید بر توسعه سامانه‌های خدمات غیرحضوری گفت: برای ارائه خدمات بهتر به مشترکان و متقاضیان، باید خدمات الکترونیک از طریق سامانه تلفن 121، اپلیکیشن برق من و میز خدمت الکترونیک توسعه یابد.