سه‌شنبه 22 مهر 1404

تامین مالی 6 همتی برای 321 طرح از طریق سکوها

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
تامین مالی 6 همتی برای 321 طرح از طریق سکوها

بیش از 6 همت در 6 ماه نخست 1404 برای 321 طرح تأمین مالی شده، این در حالی است که در 5 ماه نخست امسال، 4.6 همت برای 242 طرح تأمین مالی شده بود.

اقتصادی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، تأمین مالی جمعی روشی است که در آن سرمایه موردنیاز برای تأمین مالی یک کسب و کار از پس‌اندازهای خرد جمع‌آوری می‌شود. این مشارکت جمعی از طریق سکوهای دارای مجوز تأمین مالی جمعی از فرابورس و سازمان بورس و اوراق بهادار انجام می‌گیرد.

نتایج بررسی‌های مدیریت پژوهش سازمان بورس و اوراق بهادار نشان می‌دهد عملکرد سکوهای تأمین مالی جمعی از ابتدای امسال تا پایان شهریور گویای این است که سکوی «ایساتیس‌کراد، هم‌آفرین و حلال فاند» به ترتیب با 812 برای 40 طرح، 707 برای 35 طرح و 492 میلیارد تومان برای 25 طرح رتبه‌های اول تا سوم را ازحیث ارزش تأمین مالی داشته‌اند.

در گزارش مدیریت پژوهش سازمان بورس و اوراق بهادار روند یک ساله تعداد طرح‌ها و ارزش تامین مالی انجام شده از طریق سکوهای تامین مالی نیز بررسی شده است.

بر این اساس، در شهریور امسال، بیش از یک همت برای 58 طرح از طریق سکوها تأمین مالی شد؛ این رقم نسبت به ماه مشابه سال قبل 25 درصد رشد داشته است.

بیش‌ترین تامین مالی انجام شده در اسفند 1403 به ثبت رسیده و در این ماه حدود 2.5 همت برای 143 طرح تأمین مالی شد.