شنبه 22 شهریور 1404

تدبیر دولت، اختصاص یارانه مستقیم به مردم است

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تدبیر دولت، اختصاص یارانه مستقیم به مردم است

صولت مرتضوی نوشت: تدبیر دولت این است که یارانه مستقیم در اختیار مردم قرار بگیرد و سرمایه ملی به تاراج نرود.

معاون اجرایی رئیس جمهور در صفحه شخصی خود همچنین نوشت: دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است که واردات با ارز 4200 تومانی کشور را به بهشت قاچاقچیان و محتکرین تبدیل کرده بود و بخش زیادی از یارانه های دولتی به کشور های همسایه قاچاق می شد اما تدبیر دولت این است که یارانه مستقیم در اختیار مردم قرار بگیرد و سرمایه ملی به تاراج نرود.

زمزمه‌های حذف ارز 4200 تومانی از میانه سال گذشته شروع و نهایتا در اواخر سال نیز با وجود اماواگرهای فراوان از عزم جدی دولت بر حذف آن خبر رسید.

طبق قانون بودجه امسال مصوب مجلس دولت را مکلف کرده تا حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی را به اجرا برساند و برای کم کردن اثرات آن نیز راهکارهایی مثل کارت اعتباری، یارانه نقدی پیش روی دولت گذاشته است.

با این وجود، طبق گفته محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور ارز ترجیحی نان و دارو حذف نخواهد شد و جای هیچگونه نگرانی در این زمینه برای مردم نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت