سه‌شنبه 4 شهریور 1404

تدبیر ویژه وزیر علوم برای افزایش کمک‌های خیران آموزش عالی

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
تدبیر ویژه وزیر علوم برای افزایش کمک‌های خیران آموزش عالی

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با بیان اینکه بخشی از خیرین در زمینه خوابگاه و بخشی از آنها در زمینه کارهای علمی و فناوری علاقه مند به فعالیت با دانشگاه‌ها هستند، گفت: بعضی از خیران تمایل دارند کتابخانه و برخی دیگر آزمایشگاه تأسیس کنند.

* ایجاد شرایط برای بهره‌مندی از ظرفیت حداکثری خیرین

وی افزود: باید شرایطی را ایجاد کنیم که بتوانیم از ظرفیت حداکثری خیرین بهره‌مند شویم، باید شرایط را برای آنها به گونه‌ای ایجاد کنیم که همه مردم در قالب خیر آموزش عالی قرار بگیرند، یعنی یک فرد به اندازه یک صندلی در یک جا پتانسیل کمک دارد پس وی یک صندلی ایجاد کند و یک نفر دیگر توانایی تهیه یک تخت خوابگاه را دارد که همان تخت خوابگاه را کمک کند. فرض کنید برای یک خوابگاه سیصد تختخوابه یک نفر می تواند یک سیصدم این خوابگاه را کمک کند یا حتی چند نفر می‌توانند یک تخت تهیه کنند. پس شرایطی ایجاد کنیم که این چند نفر هزینه یک اتاق آن خوابگاه را بدهند و فقط اینطور نباشد که عنوان شود خوابگاه را فلان فرد خیر ساخته است.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری افزود: تعداد خیرین وزارت علوم با این روش افزایش پیدا می کند و هر کسی با توجه به پتانسیلش می تواند کاری و کمکی انجام دهد که مصداق همان "ذره ذره جمع گردد / وانگهی دریا شود" است.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

وزارت علوم تحقیقات و فناوری

محمدعلی زلفی گل

خیران کمک خیرین این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
تدبیر ویژه وزیر علوم برای افزایش کمک‌های خیران آموزش عالی 2
تدبیر ویژه وزیر علوم برای افزایش کمک‌های خیران آموزش عالی 3