پنج‌شنبه 4 دی 1404

تشکیل دومین جلسه شورای عالی جمعیت هلال احمر برای انتخاب رئیس

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تشکیل دومین جلسه شورای عالی جمعیت هلال احمر برای انتخاب رئیس

دومین جلسه شورای سیاستگذاری جمعیت هلال احمر در ساعت 6 عصر امروز (دوشنبه سی‌ام دی ماه) برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، جلسه شورای سیاستگذاری جمعیت هلال احمر برای انتخاب کاندید جدید این جمعیت در ساعت 6 عصر (دوشنبه سی‌ام دی ماه) برگزار می‌شود.

اعضای شورای سیاستگذاری جمعیت هلال احمر به دنبال انتخاب کاندید مناسب این جمعیت برای معرفی به رئیس جمهور به عنوان سکاندار جدید این جمعیت هستند.

این دومین جلسه‌ای است که اعضای شورای سیاستگذاری جمعیت هلال احمر برای انتخاب کاندید ریاست برگزار می‌کنند و باتوجه به برگزاری دوباره این جلسه به نظر می‌رسد انتخاب سامانی و نوروزی که در جلسه پیشین به عنوان کاندید معرفی شده بودند، منتفی است.

البته بر اساس شنیده‌ها غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان یکی از گزینه‌های جدی ریاست هلال احمر است و رئیس جمهور خواهان معرفی او به عنوان رئیس جمعیت است.

انتهای پیام /