تشکیل قرارگاه محرومیت زدایی در آموزش و پرورش / سیاست حافظه پرکنی مانع از خلاقیت و نوآوری
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به لزوم تغییر سیاست های این وزارتخانه، گفت: سیاست توانمندسازی باید جای سیاست حافظه پرکنی را بگیرد.
سید طریفی حسینی عصر امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان با اشاره به طبیعی بودن تغییرات در یک دستگاه پویا و فعال، اظهار کرد: امروز فضای کار و جهاد از برادری به برادر دیگر منتقل می شود که باید پرچم را بعد از مدتی مجاهدت به برادر دیگری بسپارد.
وی با بیان اینکه یکی از اولویت های ما در دوره جدید وزارت آموزش و پرورش مقابله با پر کردن حافظه ها بدون خروجی و مهارت آموزی است، افزود: برای این کار باید مدل حکمرانی تربیتی را کشف و اجرایی کنیم تا بتوانیم بر شیوه های سنتی گذشته فائق بیائیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش با ابراز خرسندی از حضور پرشور مردم و مسئولان در این مراسم، خاطرنشان کرد: این حضور نشان از اهمیت آموزش و پرورش در نگاه گلستانی ها و اهتمام برای توسعه در این عرصه است.
حسینی مدیرکل جدید اموزش و پرورش گلستان را فردی باتجربه دانست و اضافه کرد: ایشان سطوح مختلف کارشناسی و مدیریتی را طی کرده و تجارب ارزشمندی را در سالهای متمادی به دست آورده و توانسته تعامل خوبی با مدیران استانی برقرار کند.
وی بر ضرورت پیاده شدن سیاستگذاری ها و خط مشی ها در کف مدارس، تصریح کرد: اعتماد به مدیران و پرسنل این مجموعه عظیم و توانمندسازی آنها یکی از مهمترین مطالبات ما از مدیرکل جدید آموزش و پرورش است.
معاون وزیر آموزش و پرورش از راه اندازی قرارگاه محرومیت زدایی علمی و تربیتی در این وزارتخانه خبر داد و تاکید کرد: استان گلستان یکی از استانهایی است که به نسبت ظرفیت ها و توانمندی ها کمتر مورد توجه قرار گرفته شده و باید از این محرومیت جدا شود.
انتهای پیام