چهارشنبه 17 بهمن 1403

تصویب دو طرح پیشنهادی ایران در جلسه فدراسیون جهانی تنیس روی میز

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
تصویب دو طرح پیشنهادی ایران در جلسه فدراسیون جهانی تنیس روی میز

دو طرح پیشنهادی ایران در جلسه فدراسیون جهانی تنیس روی میز به تصویب رسید.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهرداد علی‌قارداشی رئیس فدراسیون ایران با حضور در جلسه AGM در تایلند، به عنوان یکی از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون جهانی از تصویب دو طرح پیشنهادی ایران به فدراسیون جهانی خبر داد.

لطف‌الله‌نسبی: برخی گلایه‌های ملی‌پوشان تنیس روی میز واقعیت دارد، ولی بهانه‌ای برای نتیجه نگرفتن نیست

علی‌قارداشی که در جلسه فدراسیون جهانی به میزبانی بانکوک حضور داشت، عنوان کرد: فدراسیون ایران دو پیشنهاد در این جلسه مطرح کرد که هر دو پیشنهاد با موافقت اکثریت اعضا به تصویب رسید. ابتدا درخصوص برگزاری جلسات فدراسیون جهانی، با حضور تمامی کشورهای عضو را که هر ساله به میزبانی یک کشور برگزار می‌شود، مقرر شد که از این پس به میزبانی کشور میزبان رقابت های قهرمانی جهان برگزار شود که با موافقت اکثریت اعضا مورد تایید قرار گرفت و قرار شد از این پس جلسات AGM در حین مسابقات قهرمانی جهان برگزار شود. بدین صورت از صرف هزینه های اضافه برای سفر رؤسای فدراسیون های کشورها در تاریخی غیراز تاریخ برگزاری مسابقات جلوگیری می‌شود.

وی عنوان کرد: پیشنهاد دیگر افزایش تیم های حاضر در فینال مسابقات قهرمانی جهان از 40 تیم به 64 تیم بود که شانس تیم‌ها برای حضور در مسابقات جهانی افزایش می یابد که این طرح نیز با اکثریت اعضا مورد تایید قرار گرفت.