پنج‌شنبه 29 آبان 1404

تصویب 50 هزار میلیارد اعتبار برای توسعه استان قزوین

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
تصویب 50 هزار میلیارد اعتبار برای توسعه استان قزوین

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور امروز پنجشنبه در سفری یک‌روزه وارد استان قزوین شد تا ضمن دیدار با اقشار مختلف، مجموعه‌ای از برنامه‌های عمرانی، اقتصادی و اجتماعی را افتتاح و پیگیری کند.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، رئیس‌جمهور در نخستین بخش از این سفر، در نشست با فرهیختگان، نخبگان و فعالان فرهنگی و اجتماعی استان حضور می‌یابد تا در جریان دیدگاه‌ها و پیشنهادهای تخصصی آنان قرار گیرد.

در ادامه پزشکیان با فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران استان دیدار کرده و آخرین وضعیت طرح‌ها، مشکلات و مطالبات بخش تولید و تجارت استان را مورد بررسی قرار می‌دهد.

رئیس‌جمهور همچنین در جلسه با فعالان سیاسی و اجتماعی قزوین شرکت خواهد کرد؛ نشستی که به‌منظور شنیدن نظرات گروه‌های مختلف و بررسی رویکردهای مشارکت‌محور در اداره امور استان برگزار می‌شود.

بخش عمرانی این سفر با افتتاح واحدهای نهضت ملی مسکن در نقاط مختلف استان ادامه خواهد یافت؛ همچنین دو طرح صنعتی جدید را در شهرک‌های صنعتی استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد.

آخرین برنامه سفر رئیس‌جمهور، حضور و سخنرانی در جلسه شورای اداری استان قزوین است.

گفتنی است استانداری قزوین از تصویب 50 هزار میلیارد تومان اعتبار برای توسعه استان در این سفر خبر داده است.