سه‌شنبه 10 شهریور 1405

تفاهم‌نامه ساخت 6 مدرسه خیری در دلگان امضا شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تفاهم‌نامه ساخت 6 مدرسه خیری در دلگان امضا شد

زاهدان - ایرنا - سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: تفاهم‌نامه ساخت 6 مدرسه خیری با اعتبار بیش‌از 30 میلیارد تومان در شهرستان دلگان امضا شد.

رضا سرحدی نیا روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده قرار است این مدارس در قالب 54 کلاس درس و یک سالن اجتماعات‌در دلگان ساخته و تحویل آموزش و پرورش این شهرستان شود.

وی ادامه داد: این مدارس شامل دبستان 12 کلاسه سلمان فارسی در شهر گلمورتی، دبستان 12 کلاسه حافظ در شهر گلوتی، دبیرستان 9 کلاسه امام جعفر صادق (ع) در بخش جلگه چاه هاشم، دبستان 6 کلاسه حضرت مسلم بن عقیل (ع) در روستای گران بخش جلگه چاه هاشم، هنرستان دخترانه 9 کلاسه مطهره به همراه یک باب سالن اجتماعات در شهر گلمورتی و دبستان 6 کلاسه هاجر در مرکز بخش جلگه هاشم‌است.

سرپرست اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان بیان کرد: این استان با توجه به نرخ 14 برابری تعداد موالید و جذب بازماندگان از تحصیل همچنان با وجود همه اقدامات مطلوب انجام گرفته در مدرسه سازی به پنج هزار کلاس درس جدید نیاز دارد. وی بیان کرد: از مجموع 18 هزار و 954 کلاس درس در سیستان و بلوچستان، 10 هزار و 528 کلاس درس نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی است. به گزارش ایرنا، گلمورتی مرکز شهرستان دلگان در 485 کیلومتری جنوب غربی زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س*