تلسکوپ های رادیویی
تلسکوپ های رادیویی
تلسکوپهای رادیویی سیگنالهایی را از اجسامی در آسمان که توسط انسان ساخته نشدهاند، دریافت میکنند. بعضی از این تلسکوپ ها ظروف بزرگ هستند و برخی دیگر هم مانند نرده ها یا چارچوب های فلزی عمودی کوچکی هستند که در سراسر چشم انداز پراکنده شده اند.
دانشمندان طولانیترین جت موادهای فضایی را که از یک سیاهچاله در کهکشان دوردست جریان دارد، کشف کردهاند. این جتها که پلاسمای داغ را به بیرون پرتاب میکنند، بزرگترین جتهای شناختهشده هستند و طول آنها تقریباً به اندازه 140برابر کهکشان راه شیری است.
چین ساخت یک تلسکوپ رادیویی با دیافراگم 40 متر را به منظور ارائه پشتیبانی فنی برای مأموریتهای کاوشگر ماه و اعماق فضای این کشور در آینده آغاز کرد.
گروهی از دانشمندان امیدوارند که سرانجام به پاسخ آن سیگنال مخابره شده دست یابند و ثابت کنند که بیگانگان فضایی وجود دارد. آنها در حال قرار دادن یک تلسکوپ رادیویی وسیع در شهر ساکو هستند تا پاسخ را از هر سیارهای که به دور ستاره کرکس پرنده میچرخد، دریافت کند.
اقتصادنیوز: دو ستاره شناس ژاپنی سیگنال رادیویی را که 40 سال پیش به فضا فرستاده شد، منتظز پاسخ از سوی بیگانگان هستند.
تلسکوپ افق رویداد (EHT) اولین تصاویر از سیاهچالههای کلان پرجرم را در اختیار اخترشناسان قرار داد.
همشهریآنلاین نوشت: بزرگترین تلسکوپ رادیویی جهان از روباتهای هوشمند تعمیر و نگهداری کمک میگیرد.
براساس مطالعهای که در مجله Nature منتشر شد، یک تیم تحقیقاتی بینالمللی به رهبری ستارهشناسان چینی، ویژگیهای دینامیکی پیچیده "جتهای نسبیتی" یک سیاهچاله را آشکار کردند.
چین بزرگترین تلسکوپ رادیویی خورشیدی جهان را آزمایش کرد که این تلسکوپ برای تصویربرداری با دقت بالا از رویدادهای خورشیدی و کشف روشهایی برای نظارت بر تپاخترها، انفجارهای رادیویی سریع و سیارکها استفاده خواهد شد.
موجودات فرازمینی نه تنها به کره زمین سر زدهاند، بلکه احتمالا هزاران سال است که در کره زمین حضور دارند.
سوالی که مطرح است این است که اگر فناوری موجودات فرازمینی وجود داشته باشد، چه برنامههایی برای شناسایی دقیقتر این موجودات پیش روست و در آینده، سرنوشت بشر چه خواهد شد؟
طبق گفته استاد دانشگاه استنفورد، موجودات فرازمینی نه تنها به کره زمین سر میزنند، بلکه مدتهاست در زمین حضور دارند و هنوز هم اینجا هستند.