دوشنبه 23 تیر 1404

تمرین 100 دقیقه‌ای پرسپولیس با حضور دورسون

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
تمرین 100 دقیقه‌ای پرسپولیس با حضور دورسون

تیم فوتبال پرسپولیس، امروز یک جلسه تمرین داشت ولی سرخپوشان با یک برنامه سنگین 100 دقیقه‌ای مواجه بودند.

به گزارش "ورزش سه"، بازیکنان پرسپولیس امروز (یک‌شنبه) با توجه به تست و آنالیز بدنی که در نوبت صبح داشتند فقط یک جلسه تمرین کردند ولی وحید هاشمیان یک برنامه 100 دقیقه‌ای سنگین را تدارک دیده بود.

سرمربی، پیش از شروع تمرین دقایقی با بازیکنان درباره اهداف و برنامه‌های تمرین سخن گفت. مرور برنامه‌های تاکتیکی، پاس‌های کوتاه و فوتبال درون تیمی، بخش‌هایی از این تمرین بود.

سردار دورسون در بخش‌هایی از تمرینات گروهی حضور داشت و در سایر دقایق، تمرینات اختصاصی را با نظر مربی بدنساز انجام داد.

با اضافه شدن دورسون، تیم پرسپولیس شکل کامل‌تری به خود گرفت و هاشمیان می‌تواند بخش هجومی تفکرات خود را نیز به شکل بهتری پیش ببرد.