تناقض در خبر اجرای حکم امیر تتلو؛ «خبرهای خوب در راه است»

خواهر امیر تتلو در اینستاگرام خود اعلام کرد که پرونده این خواننده برای اجرای حکم رفته است اما کمی بعد از این خبر، تهیهکننده سابق این خواننده این موضوع را تکذیب کرده و گفت که خبرهای خوبی در راه است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، خواهر امیرحسین مقصودلو از رفتن پرونده این خواننده به اجرای احکام خبر داد. او در استوری اینستاگرامی کوتاهی تنها نوشت: «پرونده رفت برای اجرای حکم.» گفتنی است که پیشتر مجید نقشی یکی از وکلای امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو درباره آخرین وضعیت پرونده موکلش گفته بود: «حکم جدیدی صادر نشده است. در حال حاضر درخواست عفو و درخواست ماده 474 ما در حال بررسی است.»
استوری اینستاگرامی خواهر امیر تتلوپس از انتشار این خبر تهیهکنندهی سابق تتلو توضیح داد: «پیروی خبر منتشر شده در خصوص اجرای حکم امیر تتلو، پیگیری شد و این موضوع صحت نداره و اجرای حکمی در کار نیست! لطفا با انتشار اخبار کذب این ماجرا رو پیچیده نکنید. خبرخای خوب در راه هست به فضل خدا.»
59244
کد خبر 2091606