یک‌شنبه 15 شهریور 1405

تنیسور 19 ساله اسپانیایی قهرمان مسابقات آزاد مادرید شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
تنیسور 19 ساله اسپانیایی قهرمان مسابقات آزاد مادرید شد

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، کارلوس آلکاراز تنیسور 19 ساله اسپانیایی که با برتری مقابل رافائل نادال و نواک جوکوویچ به فینال تنیس آزاد مادرید راه پیدا کرده بود، موفق شد در این مرحله با برتری مقابل الکساندر زورف تنیسور مطرح جهان پیروز شود و عنوان قهرمانی را کسب کند. او اولین بازیکنی است که جوکوویچ و نادال را در یک تورنمنت در زمین خاکی شکست داده است.

این نابغه اسپانیایی در دیدار فینال با نتیجه 2 بر صفر و با امتیازهای 6 بر 3 و 6 بر یک در 62 دقیقه حریف خود را شکست دهد. وی بعد از این قهرمانی گفت: من واقعا می خواستم به پاریس بیایم و قهرمان گرنداسلم شوم.

این تنیسور جوان اعلام کرد به دلیل آسیب دیدگی جزئی که بعد از بازی با نادال داشته، نمی تواند این هفته در مسابقات مسترز رم شرکت کند. آلکاراز با قهرمانی در مادرید تا رده ششم جهان صعود کرد.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید کارلوس آلکاراز بازیکن تنیس تنیس تنیس آزاد مادرید این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است