یک‌شنبه 8 تیر 1404

توافق تیم سقوط کرده با یوفا برای لیگ اروپا

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
توافق تیم سقوط کرده با یوفا برای لیگ اروپا

باشگاه لیون اعلام کرد اگر بتواند در برابر تصمیم سقوط به دسته دوم به دلیل مشکلات مالی در دادگاه تجدیدنظر موفق شود، با یوفا برای حضور در فصل بعدی لیگ اروپا به توافق رسیده است.

به گزارش "ورزش سه"، این باشگاه در بیانیه‌ای اعلام کرد که با نهاد نظارت مالی یوفا توافقی در این راستا امضا کرده است. همه‌چیز حالا به نتیجه تجدیدنظر در تصمیم سه روز پیش کمیته ملی نظارت بر مدیریت (DNCG) بستگی دارد که به دلیل بدهی‌های پرداخت‌نشده، لیون را به دسته دوم فرستاد.

این تصمیم برای باشگاهی که متعلق به جان تکستور، میلیاردر آمریکایی است و در لیگ فرانسه ششم شد (آخرین رتبه برای صعود به لیگ اروپا)، شوک بزرگی بود. در صورت سقوط به دسته دوم، لیون به دلیل مسائل اداری در یوفا نمی‌توانست در این رقابت‌ها شرکت کند.

گفته می‌شود تکستور از سمت خود کناره‌گیری خواهد کرد و اداره باشگاه به یک مدیر آلمانی با سابقه کار در بایرن سپرده خواهد شد.