چهارشنبه 24 بهمن 1403

تولید 40 هزار پابند الکترونیک برای استفاده زندانیان

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تولید 40 هزار پابند الکترونیک برای استفاده زندانیان

مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور گفت: در حال حاضر در کشور 40 هزار دستگاه پابند الکترونیک تولید شده و همچنان در حال تولید است

استفاده از پابند الکترونیکی از جمله نهاد‌های ارفاقی است که قضات به عنوان جایگزین حبس استفاده می‌کنند که به وسیله جی‌پی‌اس زندانی قابل رصد است که اگر فرد زندانی آن را تغییر دهد یا آن را دستکاری کند فورا مشخص شده و به او هشدار داده می‌شود، زیرا برای این وسیله مانیتورینگ کنترل لحاظ شده و زندانی باید از یک منطقه مشخص خارج نشود و در غیراین صورت مقامات کنترل‌کننده متوجه این موضوع خواهند شد.

پابند الکترونیکی فقط برای واجدین شرایط تعیین‌شده در ماده قانون آیین دادرسی است و شامل افراد با جرائم سنگین، سارقان حرفه‌ای، افرار شرور و افراد مخل جامعه نمی‌شود.

رحیم مطهر نژاد مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در حال حاضر در کشور 40 هزار دستگاه پابند الکترونیک تولید شده و همچنان در حال تولید است که 10 هزار پابند الکترونیک به بهره برداری رسیده است و با احکام قضایی برای زندانیان استفاده شده است.

وی اظهار کرد: قضات و دادستان های محترم دایره استفاده از پابند را گسترش بدهند تا تعداد بیشتری از زندانیان بتوانند از ظرفیت پابند الکترونیک استفاده کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی