چهارشنبه 12 شهریور 1404

ثبت سفارش واردات خودرو‌های بالای 2500 سی‌سی از سر گرفته می‌شود

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
ثبت سفارش واردات خودرو‌های بالای 2500 سی‌سی از سر گرفته می‌شود

امسال برای اولین بار و پس از 13 سال خودرو‌های با حجم موتور بالا وارد کشور می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - سید‌حامد عاملی تداوم روند رشد واردات خودرو در سال جاری با 25 درصد افزایش نسبت به زمان مشابه سال قبل را زمینه‌ساز ورود 25 هزار دستگاه خودرو به کشور اعلام کرد و گفت: ثبت سفارش واردات تا سقف صدور هزار دستگاه در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به ابلاغ تعرفه واردات خودرو به گمرک، افزود: با اعمال تعرفه 20 درصدی برای خودروهای اقتصادی، شرایط ثبات قیمت و تنظیم بازار برای مصرف‌کننده واقعی فراهم می‌شود.

عاملی، شکسته شدن انحصار 13 ساله خودروهای بالای 2500 سی‌سی را گامی دیگر در جهت تعدیل قیمت بازار محصولات خودرویی کشور دانست و گفت: امسال برای اولین بار پس از 13 سال خودروهای با حجم موتور بالا وارد کشور می‌شود که می‌تواند نقش موثری در کاهش قیمت این رده از محصولات در بازار داشته باشد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این که توجه به حقوق عامه، برای برخورداری مردم از خودرو با کیفیت و قیمت مناسب؛ رویکرد محوری وزارت صمت است، تصریح کرد: برای اولین بار ستاد ارتقای کیفی خودروهای ساخت داخل هم فعال شده تا با تعیین شاخص‌های کیفی، ارزیابی و اعلام آن به مردم، مسیر مردمی‌سازی نظارت بر خودروها فراهم شود.

منبع: وزارت صمت