جذب و ماندگاری جریان سرمایه از اصلی ترین ارکان توسعه پایدار است
مشاور ارشد فراکسیون حمایت از سرمایهگذاری داخلی و خارجی مجلس جذب و ماندگاری جریان سرمایه را از اصلیترین ارکان توسعه پایدار دانست و گفت، برای اشتغال زایی در کشور، راهی جز هدایت این جریان به سمت تولید وجود ندارد؛ لذا باید با حذف بروکراسیهای غیرضروری و پاسخگو کردن دستگاههای حاکمیتی این مهم را میسر کرد.
مشاور ارشد فراکسیون حمایت از سرمایهگذاری داخلی و خارجی مجلس جذب و ماندگاری جریان سرمایه را از اصلیترین ارکان توسعه پایدار دانست و گفت، برای اشتغال زایی در کشور، راهی جز هدایت این جریان به سمت تولید وجود ندارد؛ لذا باید با حذف بروکراسیهای غیرضروری و پاسخگو کردن دستگاههای حاکمیتی این مهم را میسر کرد.
فرزاد گرامی در گفتوگو با تابناک، با اشاره به تشکیل فراکسیون حمایت از سرمایهگذاری داخلی و خارجی مجلس اظهار کرد: فراکسیون حمایت از سرمایهگذاری داخلی و خارجی، اهدافی همچون توسعه شبکه نظاممند بین نهادهای دولتی و فعالان اقتصادی بخش خصوصی، ایجاد بستری برای تعامل چابک جریانات سرمایهگذاری و سرمایه پذیری و نهایتا جذب سرمایه حداکثری با منشأ داخلی و خارجی را دنبال میکند که قطعا میتواند با برنامه ریزی منسجم و علمی به نتایج مدنظر برسد.
وی توضیح داد: این فراکسیون به دنبال ایجاد بستری مناسب جهت تعامل نظاممند بین افراد و نهادهای سرمایه گذار، بخشهای سرمایه پذیر و دستگاههای حاکمیتی مانند ادارات صنعت، معدن و تجارت، بانکهای عامل، اتاق بازرگانی و موارد دیگر است؛ لذا تلاش میکند با فاصله گرفتن از فضای تشریفاتی و عبور از مقررات و موانع دست و پاگیر، نتایج مطلوب عملیاتی و ملموس در این حوزه ایجاد شود.
گرامی ادامه داد: برای رسیدن به این اهداف، دو راهبرد اصلی یعنی ایجاد یک بستر تعاملی چابک و روان برای عناصر و جریانات سرمایهگذاری و سرمایه پذیری و داشتن نگاهی نو به مقوله سرمایهگذاری، از منظر کارآفرینان و فعالان بخش خصوصی و در نتیجه به حداکثر رساندن مشارکت ساختارمند و دامنه دار آنان دنبال میشود.
مشاور ارشد فراکسیون حمایت از سرمایهگذاری داخلی و خارجی مجلس، در ادامه با تاکید بر لزوم شناسایی موانع پیش روی سرمایه گذاران گفت که برخی از قوانین مانع استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران میشود که میتوان با تنقیح قوانین، راه را جهت استفاده از سرمایههای داخلی و خارجی تسهیل کرد.
وی تاکید کرد که جذب و ماندگاری جریان سرمایه از اصلیترین ارکان توسعه پایدار به شمار میآید. با توجه به اینکه برای اشتغال زایی در کشور راهی جز هدایت این جریان به سمت تولید وجود ندارد، باید با حذف بروکراسیهای غیرضروری و همراه و پاسخگو کردن دستگاههای حاکمیتی این مهم را میسر کرد، چون در غیر این صورت، کاهش انگیزه سرمایه گذار و کارآفرین دور از ذهن نیست.
گرامی توضیح داد: زمانی میتوان جریان ماندگاری از سرمایه ایجاد کرد که تمامی ارکان حاکمیتی، متعهدانه به مقوله سرمایهگذاری از منظر بخش خصوصی نگاه کرده و به دنبال تسهیل فرایندها و رفع دغدغههای بخش سرمایه گذار و بخش سرمایه پذیر باشند.
مشاور ارشد فراکسیون حمایت از سرمایهگذاری داخلی و خارجی مجلس، با تاکید بر لزوم استفاده از الگوهای موفق داخلی و جهانی گفت: الگوهای موفقی در ایران و سایر کشورهای جهان وجود دارد که میتوان با بهره گرفتن از آنها بهترین راهبرد را اتخاذ کرد.
به گفته گرامی، یکی از ابزارهای مهم برای تحقق اهداف فراکسیون، زیرساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات بویژه "سامانههای هوشمند شناسایی و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری" و یا "توسعه پلتفرمهای دولت الکترونیک در راستای جریان سرمایه" خواهد بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد، به زودی چگونگی ارتباط و تعامل علاقه مندان و فعالان این حوزه با دبیرخانه فراکسیون به اطلاع عموم خواهد رسید.