سه‌شنبه 6 آذر 1403

جزئیات اسکان دانشجویان در خوابگاه / نحوه دریافت اجاره بها

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
جزئیات اسکان دانشجویان در خوابگاه / نحوه دریافت اجاره بها

رئیس صندوق رفاه دانشجویان از اجرای طرح اسکان نوبت بندی دانشجویان در خوابگاه ها در سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: براساس این طرح، 30 الی 50 درصد دانشجویان در خوابگاه ها اسکان داده می شوند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان از اجرای طرح اسکان نوبت بندی دانشجویان در خوابگاه ها در سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: براساس این طرح، 30 الی 50 درصد دانشجویان در خوابگاه ها اسکان داده می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر مطیعی صبح امروز در نشست خبری که برگزار شد به جزئیات طرح اسکان نوبت بندی دانشجویان در خوابگاه ها در سال تحصیلی جدید اشاره کرد و گفت: براساس این طرح معاونان دانشجویی دانشگاه ها، ظرفیت قابل اسکان در خوابگاه را با حفظ فاصله فیزیکی در خوابگاه های دانشگاه خود برآورد می کنند و آن را به معاون آموزشی دانشگاه ارائه می دهند. معاون آموزشی دانشگاه موظف است متناسب با ظرفیت اعلام شده دانشجویان دارای اولویت اسکان در خوابگاه ها مانند دانشجویانی که دارای درس عملی، پایان نامه، کارگاه و آزمایشگاه هستند و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را در فواصل زمانی مشخص به خوابگاه معرفی کند.

نحوه دریافت اجاره بها از دانشجویان

وی افزود: در سال تحصیلی جدید دانشگاه ها برای 40 تا 50 روزه اسکان دانشجویان اجاره بها از آنها دریافت خواهند کرد و امسال اجاره بهای یک ترم دریافت نمی شود.

مطیعی تصریح کرد: در سال جاری دانشگاه ها باید 30 و حداکثر تا 50 درصد از ظرفیت خوابگاه های خود را اسکان دهند. ممکن است خوابگاهی چهار نفره باشد حداکثر به دو نفر دانشجو و خوابگاهی دو نفره باشد و به یک دانشجو ارائه شود. امسال باید 30 و حداکثر 50 درصد ظرفیت خوابگاه ها براساس ضوابط و پروتکل های بهداشتی پر شوند و امکان حفظ فاصله گذاری فیزیکی در محیط دانشگاه و خوابگاه فراهم باشد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال به دلیل شرایط پیش آمده و به دلیل کاهش منابع صندوق با محدودیت منابع روبرو بودیم و بعد از 45 سال برای اولین بار به سراغ خیرین رفتیم و البته بازخوردهای خوبی داشت. خیرین در طرح تعمیر و تجهیز دانشگاه ها اعلام آمادگی کردندو قرار است 100 میلیارد تومان برای این طرح و ارتقاء خوابگاه های 4 و 5 اختصاص دهند که سهم خیرین 30 درصد، سهم دانشگاه 30 درصد و سهم صندوق رفاه دانشجویان 40 درصد است که صندوق رفاه دانشجویان مرحله اول پرداخت آن را انجام داده است و ما امیدواریم تا اوایل و یا اواخر مهرماه به نتیجه برسد.

مطیعی ادامه داد: 125 خوابگاه در سطح 4 و 5 قرار دارند و مساحت آنها 313 هزار و 700 متر مربع است که 30 هزار نفر ظرفیت این خوابگاه ها است و از مجموع 125 خوابگاه، خیرین در ارتقاء 95 خوابگاه مشارکت خواهند کرد.

وی در ادامه به آشپزخانه های دانشجویی اشاره و تصریح کرد: 141 آشپزخانه در دانشگاه ها وجوددارد که نیاز به صنعتی سازی و نوسازی دارد و 60 میلیارد تومان برای آن اختصاص داده شده است. 42 آشپزخانه در سطح سه هستند که به سطح یک ارتقاء خواهند یافت و 41 آشپزخانه در سطح دو هستند که به سطح یک می رسند. 13 آشپزخانه جدید تأسیس هستند. 45 آشپزخانه نیز مربوط به دانشکده های فنی و حرفه ای هستند که در مجموع 141 آشپزخانه می شود.