شنبه 21 تیر 1404

جزئیات دیدار الهام علی اف با نخست وزیر ارمنستان در ابوظبی

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
جزئیات دیدار الهام علی اف با نخست وزیر ارمنستان در ابوظبی

مهر: دفتر ریاست جمهوری آذربایجان در بیانیه‌ای اعلام کرد که علی‌اف و پاشینیان فردا در ابوظبی، به عنوان بخشی از روند مذاکرات جاری صلح بین باکو و ایروان، دیدار خواهند کرد.

الهام علی‌اف رئیس جمهور جمهوری آذربایجان و نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان فردا پنجشنبه در ابوظبی، پایتخت امارات دیدار خواهند کرد.

دفتر ریاست جمهوری آذربایجان در بیانیه‌ای اعلام کرد که علی‌اف و پاشینیان فردا در ابوظبی، به عنوان بخشی از روند مذاکرات جاری صلح بین باکو و ایروان، دیدار خواهند کرد.

جمهوری آذربایجان و ارمنستان که پس از جنگ دوم قره‌باغ به پیشنهاد باکو مذاکرات صلح را آغاز کردند، در مارس 2025 بر سر متن توافقنامه صلح به توافق رسیدند.

علی‌اف و پاشینیان آخرین بار در ماه می سال جاری در تیرانا، پایتخت آلبانی در چارچوب ششمین اجلاس جامعه سیاسی اروپا، دیدار و گفتگو کردند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.