دوشنبه 15 بهمن 1403

جو الهلال به نحوی است که احساس بازیکن جدید بودن ندارم / میتروویچ: از هم‌تیمی بودن با امثال نیمار خوشحالم

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
جو الهلال به نحوی است که احساس بازیکن جدید بودن ندارم / میتروویچ: از هم‌تیمی بودن با امثال نیمار خوشحالم

مهاجم صربستانی الهلال گفت که گلزنی چیز خوبی است ولی مهمترین مسئله، کسب پیروزی است.

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال الهلال فردا در نخستین بازی خود از فصل جدید پیکارهای لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه بین المللی ملک فهد به مصاف نوباهار نامانگان ازبکستان خواهد رفت.

الکساندر میتروویچ، مهاجم صربستانی الهلال، در نشست خبری پیش از این بازی حاضر شد. او گفت: فردا یک رقابت بزرگ و مهم را برای ما به عنوان بازیکن، برای هواداران و برای باشگاه آغاز خواهیم کرد. ما به عنوان بازیکنان برای مسابقات انگیزه داریم و می خواهیم یک شروع عالی داشته باشیم.

او با دعوت از تماشاگران برای حضور در استادیوم گفت: از ابتدای فصل حمایت بی حد هواداران خود را احساس کرده ایم و به آنها می گویم که به حضور شما در سکوها نیاز داریم زیرا شما تفاوت ایجاد می کنید.

میتروویچ اضافه کرد: ما تلاش می کنیم تا هواداران الهلال را خوشحال کنیم و از حمایت آنها تشکر کنیم و فردا همانطور که در تمام بازی های قبلی در خانه و خارج از خانه با ما بودند به آنها نیاز داریم.

وی افزود: خیلی خوشحالم که در تیم الهلال هستم و با بازیکنان بزرگی مثل نیمار کار می کنم، همیشه احساس می کنم سال ها در این تیم بوده ام و به همین دلیل در زمین خوب ظاهر می شوم.

مهاجم صربستانی در پایان گفت: گلزنی برای من چیز خوبی است اما آنچه مهمتر است اجرای دستورات مربی برای رسیدن به هدف اصلی یعنی کسب پیروزی است.

جو الهلال به نحوی است که احساس بازیکن جدید بودن ندارم / میتروویچ: از هم‌تیمی بودن با امثال نیمار خوشحالم 2
جو الهلال به نحوی است که احساس بازیکن جدید بودن ندارم / میتروویچ: از هم‌تیمی بودن با امثال نیمار خوشحالم 3